Om

Fotografen – hvem er jeg

Jeg hedder Tommi Hallum, og som fotograf er mit speciale at fotografere mennesker der hvor de er, dvs. primært location, men studiefoto er selvfølgelig også en mulighed.

Jeg arbejder mest som portrætfotograf og med model-fotografering i nordsjælland – og helst i et naturligt lys, for at skabe levende og kreative billeder.  Men andre fotoopgaver som fx gravidfotografering, konfirmationsbilleder, bryllupsbilleder, studenterbilleder,  familiebilleder eller måske en fotogave til din kæreste er også en mulighed.

Mit fotostudie kan være  naturen, dit hjem, eller et studie, men laver også gerne billeder til receptioner, konfirmationer,  events og andre steder hvor der skal løses en fotoopgave.

Jeg fotograferer ofte i naturligt miljø, i stilarter som  portræt, fashion, sort/hvid, kreative edit, med mobilt studie og naturligt lys.

Min base som fotograf er Helsingør i nordsjælland, ofte i området omkring Helsingør, men jeg tager også gerne til andre steder efter behov.

Billederne bliver redigeret nænsomt og med respekt for dine behov og ønsker. De færdige billeder kan bruges til familiegaver, profilbilleder, visitkort,  modelmapper, eller måske noget helt andet.

Du får billederne digitalt eller som print i den opløsning eller størrelse som du har brug for, klar til brug i det format vi aftaler.
Jeg hjælper dig også gerne hvis du ønsker billederne på print fra anerkendte leverandører.

Jeg er tilknyttet og uddannet hos Key Point Photography – hvor jeg løbende videreuddanner mig og holde mig opdateret i samarbejde med andre fotografer.

Har du specielle ønsker eller brug for gode råd omkring en fotografering – eller bare har en forespørgsel om muligheder – så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at være din fotograf.

Tommi Hallum
dinfotomand.dk

GemGem

GemGem